Etkinlik

 
Fakülteler Arası Tanışma Toplantıları
 
 

Ankara Üniversitesi Fen, Mühendislik ve Tıp Fakülteleri arasında düzenlenen tanışma toplantılarının ilki 26.10.2016 tarihinde 14.00-16.30 saatleri arasında Matematik Bölümü Saffet Süray Amfisinde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Fen, Tıp ve Mühendislik Fakültelerinin Dekanları,  çok sayıda öğretim üyesi, araştırma görevlisi ve Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) mensupları katıldı.

Bu tanışma toplantılarının esas amacı Fen, Mühendislik ve Tıp Fakülteleri arasında yüksek nitelikte araştırma ve projelerin ortaya çıkmasını sağlamaktır.

Bu eksende tanışma toplantılarını planlayan ve organize eden TTO Yöneticisi Prof.Dr.Atila Yücel'in açış konuşmasıyla başlayan toplantı, Fen Fakültesi öğretim üyelerinin yaptıkları sunumlarla devam etti.

Biyoloji Bölümünden Prof. Dr. Gönül Dönmez,  Kimya Bölümünden Prof.Dr. Emel Emregül, İstatistik Bölümünden Prof.Dr. Olcay Arslan, Fizik Bölümünden Prof.Dr. Ali Gencer, Matematik Bölümünden Prof.Dr. Nuri Özalp, Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümünden Doç.Dr. Hakan Volkan Şenavcı'nın yaptıkları konuşmalara dinleyiciler büyük ilgi gösterdiler.





© 2015 Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi, Tandoğan/Ankara

(0312) 216 86 00      fen@ankara.edu.tr