Duyuru

 
Ankara TTO Bilgi Çoğaltıcıları ”Proje Melekleri” Göreve Başladı
 
 
Ankara TTO’nun hizmetlerini bölümlere daha hızlı taşıyabilmek ve akademisyenlere gerek akademik gerekse sanayi ile olan projeleri için daha fazla destek bulmalarına yardımcı olmak için 2016 yılında Eczacılık, Fen, Mühendislik, Tıp ve Veteriner Fakültelerinde ”Proje Melekleri” uygulaması başlatılmıştır.

Proje Melekleri, Fakültelerimizin Dekanlıkları tarafından görevlendirilen ve yoğun bir ön hazırlık dönemini tamamladıktan sonra Mart 2016 itibariyle bilgi çoğaltıcıları olarak iş başı yapan 20 kişilik bir ekiptir. Ekip üyeleri Ankara Üniversitesi’nde eğitim ve araştırmalarına devam eden araştırma görevlileri ve lisans üstü öğrencileridir.

Proje Melekleri sorumlu oldukları bölümlerin akademisyenlerine, kendilerine gelen talepler üzerine, proje tekliflerinin hazırlanmasında ve üniversite sanayi işbirliği çalışmalarında Ankara TTO ile birlikte destek olacaktır.

Şubat ve Mart aylarında Eczacılık, Fen, Mühendislik, Tıp ve Veteriner Fakültelerinde ”Proje Melekleri” tanıtım toplantıları gerçekleştirilmiş, görevli öğrenciler akademisyenlere tanıtılmıştır.

www.ankaratto.com

www.projemelekleri.com

© 2015 Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi, Tandoğan/Ankara

(0312) 216 86 00      fen@ankara.edu.tr